Ένα Σαββατοκύριακο κτιρίου – DIY πέργκολα ντομάτας & σπιτικό κρεβάτι

3
Ένα Σαββατοκύριακο κτιρίου – DIY πέργκολα ντομάτας & σπιτικό κρεβάτι

Γεια σας φίλοι, καλή Δευτέρα! Πώς ήταν το Σαββατοκύριακό σου? Είχαμε όμορφο καιρό στο Σικάγο, οπότε σίγουρα απολαύσαμε λίγο χρόνο έξω στο αγρόκτημα.

Ήταν ένα Σαββατοκύριακο κτιρίου εδώ. Ο Μπεν ήταν απασχολημένος με το να φτιάχνει το DIY καφασωτό ντομάτας και το κρεβάτι του σπιτιού, ενώ ο μικρός μου και εγώ απολαύσαμε ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο έξω στον κήπο και τρέξιμο.

Κατασκευή του κρεβατιού του σπιτιού

Σε περίπτωση που χάσατε την τελευταία μου ανάρτηση στο blog, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το νήπιό μας από την κούνια σε ένα μεγάλο κρεβάτι για κορίτσι. Νομίζω ότι ο σύζυγός μου είναι επίσημα τρελός, γιατί αγόρασε όλο το υλικό και το έφτιαξε ολόκληρος κρεβάτι στο σπίτι μέσα σε λίγες ώρες. Μέχρι το τέλος της βραδιάς, είχε ήδη τελειώσει δύο στρώσεις μπογιάς. Πώς το κάνει;!

Πρέπει ακόμα να βάλουμε μερικές τελευταίες πινελιές στο κρεβάτι του σπιτιού μαζί με την αγορά κλινοσκεπασμάτων, αλλά έχει σχεδόν τελειώσει. Μόλις παραγγείλαμε αυτό το στρώμα και ελπίζω να βρω κάποια φύλλα σήμερα. Οποιεσδήποτε προτάσεις?

Θα κάνω μια ολόκληρη ανάρτηση μόλις ολοκληρωθεί το κρεβάτι, αλλά εδώ είναι μερικές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της κατασκευής.

κρεβάτι σπιτιού

κρεβάτι σπιτιού

Ενώ ο Μπεν έφτιαχνε το κρεβάτι του σπιτιού, ο μικρός μου και εγώ ποτίσαμε τα λουλούδια και ξεριζώναμε τον κήπο. Υπήρχε ένα όμορφο αεράκι έξω, που ήταν ένα τόσο ωραίο διάλειμμα από την έντονη ζέστη που είχαμε.

Όταν λέω «εμείς» ξεριζώσαμε τον κήπο, στην πραγματικότητα εννοώ ότι ξεχορτάρισα ενώ εκείνη προσπαθούσε να τρέξει προς τις κυψέλες των μελισσών, να σπρντάρει στον κήπο και να σκαρφαλώσει στον φράχτη της κατσίκας. Πρέπει να αγαπήσω τα νήπια, σωστά;

Κατσίκες & Γαλλίδες

Αν συλλάβατε κάποια από τις ιστορίες μου στο Instagram το Σαββατοκύριακο, μπορεί να είχατε δει ότι η Πένυ έμαθε ένα νέο κόλπο – πηδώντας πάνω από το προεξοχή του πάγκου. Δόξα τω Θεώ ήμουν έξω εκείνη την ώρα, γιατί ήταν έτοιμη να πηδήξει από την προεξοχή στην πύλη της κατσίκας! Χρειαζόμασταν προφανώς και αυτό το Σαββατοκύριακο να κάνουμε λίγη κάλυψη της κατσίκας γύρω από το μαντρί κατσίκας. Άτακτη κατσίκα, σε αγαπώ πολύ για να ξεφύγεις.

Ο καημένος ο Χένρι εξακολουθεί να έχει τρομερή φαγούρα, αλλά τα αυτιά του είναι ευτυχώς σε κατάσταση αποκατάστασης. Ο κώνος της ντροπής δεν εμπόδισε καθόλου τον υπνάκο του στη βεράντα του όμως 😉

DIY Καφασωτό ντομάτας

Τα ντοματόφυτα μας δεν είναι πια τόσο λίγα! Eeeeek, ενθουσιάζομαι πολύ με τις ντομάτες του σπιτιού! Προφανώς ούτε η μικρή μας μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της, γιατί διάλεξε μια μικροσκοπική πράσινη ντομάτα κατευθείαν από το αμπέλι. Λοιπόν, είναι μια μαθησιακή εμπειρία, σωστά;

Τα φυτά ντομάτας μας αγρίεψαν πέρυσι, οπότε ξέραμε ότι θέλαμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη δομή για να τα κρατάμε όρθια. Όταν ο Μπεν μου είπε ότι σχεδίαζε να φτιάξει μια δικτυωτή πέργκολα ντομάτας, δεν είχα ιδέα ότι σχεδίαζε να φτιάξει κάτι τόσο γελοίο έπος…

Αλλά για άλλη μια φορά, ο Μπεν ξεπέρασε τις προσδοκίες μου με τα τρελά του σχέδια. Θα δημοσιεύσω μια πλήρη ανάρτηση „πώς να“ σύντομα σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αναδημιουργήσει το πιο επικό καφασωτό ντομάτας ποτέ.

DIY καφασωτό ντομάτας

Το Σαββατοκύριακο μας τελείωσε με τη συλλογή του δείπνου από τον κήπο και ένα ηλιοβασίλεμα. Σοβαρά, γίνεται καλύτερο από αυτό;!

Spoiler alert, αλλά αποφασίσαμε χθες το βράδυ ότι θα μπορούσε θα πάρει άλλα 7 κοτόπουλα. Ακολουθήστε τις ιστορίες μου στο Instagram και ελέγξτε ξανά στο blog για περισσότερες ενημερώσεις αυτή την εβδομάδα!

Ερωτήσεις: DIY Tomato Trellis & House Bed

Θα ήθελα πολύ να ακούσω οποιεσδήποτε συμβουλές/προτάσεις σχετικά με τη μετάβαση του μικρού σας από μια κούνια σε ένα κρεβάτι! Αισθάνομαι συγκινημένος και νευρικός εδώ.

Έχετε φτιάξει DIY καφασωτό ντομάτας; Πώς πήγε?

Ελπίζω να έχετε όλοι μια υπέροχη Δευτέρα! Θα σας δω ξανά στο blog αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Schreibe einen Kommentar