Δώρα που μπορούν να κάνουν τα παιδιά (DIY δώρα κήπου από παιδιά!)

2
Δώρα που μπορούν να κάνουν τα παιδιά (DIY δώρα κήπου από παιδιά!)

Ψάχνετε για δώρα της τελευταίας στιγμής που μπορούν να κάνουν τα παιδιά; Μοιράζομαι τα αγαπημένα μου δώρα από παιδιά εμπνευσμένα από DIY κήπο σε αυτήν την ανάρτηση. Αυτά τα δώρα είναι απλά, οικονομικά και ένας τέλειος τρόπος για να εμπλέξετε τα μικρά σας στο δώρο.

Δώρα Frenchie Farm που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά

Δώρα που μπορούν να κάνουν τα παιδιά

Από τότε που έκανα παιδιά, ήθελα να καθιερώσω οικογενειακές παραδόσεις διακοπών. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε από την καταναλωτική πτυχή των γιορτών, αλλά θέλω τα μικρά μας να θυμούνται ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο λήψηαλλά επίσης δίνοντας. Και μερικές φορές τα τέλεια δώρα δεν είναι αυτά που αγοράζονται, αλλά είναι αυτά που δημιουργούνται με λίγη επιπλέον αγάπη, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν τόσα πολλά δώρα που μπορούν να κάνουν τα παιδιά κατά την περίοδο των γιορτών!

Λατρεύω την ιδέα της δημιουργίας δώρων που δεν είναι μόνο δημιουργικά, αλλά και λειτουργικά. Αυτό με οδηγεί σε εύκολες ιδέες για δώρα που μπορούν να κάνουν τα παιδιά. Τα παρακάτω δώρα εμπνευσμένα από το DIY κήπο είναι ο τέλειος τρόπος για να εμπλέξετε τα μικρά παιδιά στο πνεύμα της προσφοράς δώρων κατά τη διάρκεια των διακοπών (ή οποιαδήποτε στιγμή ή το χρόνο!) Οι γονείς και οι παππούδες θα λατρέψουν αυτά τα σπιτικά δώρα από τα παιδιά. Επιπλέον, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν να τα φτιάξουν.

Φάρμα Frenchie
Φάρμα Frenchie

Τι θα χρειαστείτε: δώρα που μπορούν να κάνουν τα παιδιά

Ζαρντινιέρες (Για αναφορά, αγόρασα την τυπική γλάστρα 6,3 ιντσών και τη γλάστρα 6,1 ιντσών από το Hobby Lobby, αλλά δεν μπορώ να βρω σύνδεσμο. Οι παρακάτω επιλογές του Amazon είναι ελαφρώς μικρότερες. Επιλέξτε μέγεθος με βάση την προτίμησή σας.)

Γλάστρες

Πινέλα + Βαφή

Δώρα Frenchie Farm που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά

Δώρα που μπορούν να κάνουν τα παιδιά: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Βλέποντας ότι αυτές οι ζαρντινιέρες ήταν χριστουγεννιάτικα δώρα, ήθελα η βάση της γλάστρας να είναι λευκή και όχι πήλινη. Δεν είχα χρόνο να περιμένω για παράδοση στο Amazon, γι‘ αυτό επέλεξα να αγοράσω τα πήλινα δοχεία στο Hobby Lobby και ο Ben να τα ζωγραφίσει λευκό το βράδυ πριν ζωγραφίσουν τα παιδιά. Αν σχεδίαζα καλύτερα, τότε θα ήταν ευκολότερο να αγοράσω ένα λευκή κατσαρόλα επιλογή, αλλά και πάλι λειτούργησε καλά!

Επίσης, μην ξεχάσετε να αγοράσετε χρώμα που ταιριάζει καλά με τη ζαρντινιέρα της επιλογής σας. προτιμώ το Ακρυλικό χρώμα λαϊκής τέχνης γιατί είναι μη τοξικό, αλλά πρέπει ακόμα να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός με τα παιδια! Το χρώμα μπορεί να λερωθεί, γι‘ αυτό φροντίστε να καλύψετε τις επιφάνειες και να ντύσετε τα παιδιά σας με τα κατάλληλα ρούχα. Αποφασίσαμε επίσης να σφραγίσουμε τη μπογιά των παιδιών με αυτό διαφανές σπρέι χρώματος!

Τέλος, αν το μικρό σας είναι πολύ μικρό για να ζωγραφίσει ενώ κάθεται ανεξάρτητα σε μια καρέκλα, τότε ελέγξτε αυτό Πύργος μάθησης!

Φάρμα Frenchie

Προαιρετικά πρόσθετα

Αν θέλετε να συνεχίσετε με το θέμα DIY δώρα κήπου από παιδιά, εξετάστε τα προαιρετικά πρόσθετα παρακάτω.

  • Ζητήστε από τα παιδιά σας να βοηθήσουν στην επιλογή (και να φυτέψουν!) ένα χειμερινό φυτό για τη γλάστρα
  • Συμπεριλάβετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα σπόρους βοτάνων
  • περιλαμβάνω πασσάλους κήπου

Δεν ενδιαφέρεστε για δώρα που μπορούν να κάνουν τα παιδιά; Αντί γι‘ αυτό, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις αναρτήσεις για τα δώρα των γιορτών!

Schreibe einen Kommentar