Συντήρηση τροφίμων στο σπίτι & τα καλύτερα εργαλεία κηπουρικής

2
Συντήρηση τροφίμων στο σπίτι & τα καλύτερα εργαλεία κηπουρικής

Η εποχή του κήπου είναι επίσημα σε πλήρη ισχύ, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε επιτέλους η ώρα της συγκομιδής και της συντήρησης! Είτε είστε νέος στην κηπουρική είτε είστε επαγγελματίας, αυτές οι συμβουλές θα σας προετοιμάσουν για την επιτυχία. Μοιράζομαι τις αγαπημένες μου μεθόδους για τη συντήρηση των τροφίμων στο σπίτι σε αυτήν την ανάρτηση. Επιπλέον, μοιράζομαι επίσης μερικά από τα καλύτερα εργαλεία κηπουρικής μας!

Frenchie Farm τα καλύτερα εργαλεία κηπουρικής και συντήρησης τροφίμων στο σπίτι

Τα καλύτερα εργαλεία κηπουρικής και συντήρησης τροφίμων στο σπίτι

«Το να φυτεύεις έναν κήπο σημαίνει να πιστεύεις στο αύριο». -Όντρεϊ Χέπμπορν

Σε μια τέτοια εποχή αβεβαιότητας στον κόσμο, υπάρχει κάτι όμορφο στο να έχεις ελπίδα στο αύριο. Αν και δεν ξέρουμε πώς θα είναι αύριο, την επόμενη εβδομάδα ή το επόμενο έτος, μπορούμε ακόμα να φυτέψουμε με την ελπίδα της ανάπτυξης και της συγκομιδής. Δεν είναι η κηπουρική η τέλεια αναλογία για τη ζωή;

Ζώντας στα Midwest, η εποχή του κήπου είναι πάντα πολύ σύντομη. Απολαμβάνουμε αυτές τις ζεστές μέρες και τα γεμάτα καλάθια συγκομιδής με την κατανόηση ότι οι κρύοι χειμωνιάτικοι μήνες είναι προ των πυλών. Παρόλο που εύχομαι η καλλιεργητική περίοδος να διαρκέσει όλο το χρόνο, ίσως αυτοί οι σύντομοι μήνες να μας κάνουν πιο ευγνώμονες για τη συγκομιδή που μπορούμε να βιώσουμε, ακόμα και όταν αισθανόμαστε πολύ σύντομη. Επιπλέον, η συντήρηση των τροφίμων στο σπίτι μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τους καρπούς της σοδειάς μας όλο το χρόνο.

Δεδομένου ότι δεν μπορούμε να αναπτυχθούμε όλο το χρόνο χωρίς πρόσβαση σε θερμοκήπιο, η διατήρηση των τροφίμων στο σπίτι είναι βασική προτεραιότητα. Η κονσερβοποίηση, η αφυδάτωση και η κατάψυξη μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε φρέσκα αγροτικά προϊόντα όλο το χρόνο! Παρακάτω περιλαμβάνει τη λίστα με τα καλύτερα εργαλεία και είδη κηπουρικής για τη συντήρηση τροφίμων στο σπίτι.

Φάρμα Frenchie

Εσωτερική Φύτευση

Βιολογικοί σπόροι λαχανικών

Αν ψάχνετε να αγοράσετε μια συλλογή από βιολογικούς σπόρους λαχανικών, τότε μου αρέσουν πολύ οι επιλογές που προσφέρονται μέσω Sustainable Sprout. Ωστόσο, εάν θέλετε να αναμίξετε και να ταιριάξετε τα πακέτα σπόρων σας ή να αγοράσετε μεγαλύτερες ποσότητες, τότε συνιστώ ανεπιφύλακτα να παραγγείλετε από Grow Organic. Επίσης πρόσφατα αγοράσαμε σπόρους μικροπράσινους από Αγορά Trueleafκαι είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω πόσο καλά μεγαλώνουν!

Πριν αγοράσετε τους σπόρους σας, φροντίστε να λάβετε υπόψη τους μακροπρόθεσμους στόχους συγκομιδής σας. Για παράδειγμα, εάν ελπίζετε να αρχίσετε να συντηρείτε το φαγητό σας στο σπίτι, θυμηθείτε να φυτέψετε περισσότερα από όσα θα χρειαστείτε αμέσως. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε αρκετά προϊόντα για να απολαύσετε τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ ταυτόχρονα θα συντηρήσετε αρκετά τρόφιμα για να διαρκέσουν ένα καλό κομμάτι του χρόνου.

Φάρμα Frenchie

Συγκομιδή

Η συγκομιδή βιολογικών προϊόντων μπορεί να είναι μια από τις αγαπημένες μου δουλειές όλων των εποχών στο αγρόκτημα. Παρακάτω περιλαμβάνονται μερικά από τα αγαπημένα μας εργαλεία κηπουρικής κατά τη διάρκεια της συγκομιδής. Καθώς συνεχίζετε να συγκομίζετε και να αποθηκεύετε τα λαχανικά σας, τότε είναι επίσης καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε τρόπους συντήρησης της τροφής σας στο σπίτι!

Συντήρηση τροφίμων στο σπίτι

Η συντήρηση των τροφίμων στο σπίτι είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αξιοποιήσετε όλα τα νόστιμα καλούδια του κήπου σας! Επιπλέον, είναι και διασκεδαστικό! Για αναφορά, χρησιμοποιούμε μερικές διαφορετικές μεθόδους για τη συντήρηση των τροφίμων στο σπίτι. Τα προσωπικά μας αγαπημένα περιλαμβάνουν κονσερβοποίηση, αφυδάτωση και κατάψυξη.

Schreibe einen Kommentar